Energiapankki Oy on yksilön ja työyhteisöjen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennustalo Suomessa.

Yrityksen menestyksen ytimessä on työntekijöiden hyvinvointi. Terveessä yrityksessä ja johtamisessa panostetaan samanaikaisesti työntekijöiden hyvinvointiin ja yrityksen tuloksellisuuteen.

Elämäsi Kuntoon on yrityksen työntekijöille suunnattu kasvokkain ja verkossa toteuttava kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin harjoitusohjelma, jonka tulokset ovat mitattavia ja näkyviä. Elämäsi Kuntoon -ohjelman avulla yritys nostaa henkilöstön energiatasoa, parantaa henkilöstötuottavuutta (motivaatio-osaaminen-työkyky) ja kasvattaa käyttökatetta.

Neljä tärkeää lukua. Olemme pystyneet asiakkaittemme kanssa lisäämään yritysten liikevaihtoa ja vähentämään kuluja parantamalla merkittävästi työntekijöiden työtyytyväisyyttä ja vähentämällä sairauspoissaoloja. Ihmiset ovat saaneet Elämäsi Kuntoon -harjoituksista lisää energiaa ja heidän kuntonsa ja työkykynsä on kasvanut. Näistä tuloksista olemme erityisen ylpeitä.

Näyttökuva 2016-02-02 kello 9.20.13

Energiapankin Elämäsi Kuntoon –ohjelma luo terveitä yrityksiä, joissa työstään motivoituneet, energiset osaajat tekevät innokkaasti yrityksen menestyksen kannalta oikeita asioita. Ohjelma koostuu yhdeksästä erilaisesta teemasta. Hyvinvointiin kuuluu tasapainoinen huolehtiminen ravinnosta, ihmissuhteista, liikunnasta, haasteista, levosta, rentoutumisesta ja omasta taloudesta. Valmentajat ja akateemiset asiantuntijat ohjelman taustalla ovat Suomen johtavia hyvinvoinnin ja jaksamisen asiantuntijoita.

Vastuuhenkilöt:

EK_Etusivu_Mika

Mika Järvinen
Toimitusjohtaja
Puh. 050-376 1142
mika.jarvinen@elamasikuntoon.fi

EK_Etusivu_Mikko

Mikko Tukonen
Myyntijohtaja
Puh. 0400-581 111
mikko.tukonen@elamasikuntoon.fi

EK_Etusivu_Timo

Timo Risku
Kehitysjohtaja
Markkinointi
Puh. 044-514 7476
timo.risku@elamasikuntoon.fi

Yhteystiedot
Energiapankki Oy, Bulevardi 30b A 1, II krs. 00120 Helsinki

info@elamasikuntoon.fi

Y-tunnus: 2076185-1

Voit ottaa yhteyttä meihin soittamalla tai tällä lomakkeella.