Sari Petterson

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä. Työurallani lähes 25-vuoden ajan olen saanut kohdat eri ikäisiä ja eri elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Olen kiitollinen siitä, että minulle on elämä sellaisen mahdollisuuden suonut.

Useampi vuosi sitten elämääni tuli uusia haasteita liike-elämän puolelta. Kahdeksan vuotta vierähti sillä tiellä, mielenkiintoista ja haastavaa, mutta ei sittenkään ihan kokonaisvaltaisesti minun juttuni. Niinpä oman tien etsintä jatkui…

Pitkäaikainen haaveeni toteutui kun perustin yritykseni HYVÄ: n. HYVÄ:ssä toimii erilaisia hyvinvoinnin asiantuntijoita ja kaikkien meidän toiveena ja tavoitteena on auttaa sinua löytämään itsesi näköinen, paras mahdollinen tämä päivä.

Hyvän Ä:n pilkkuna on höyhen ja sillä symbolilla on minulle suuri merkitys. Höyhenellä on monta tehtävää: suojata tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta – niin kevyt mutta hyvän suojan antaja. Ja kun tarve vaatii, höyhen leijuu kevyesti tuulessa, yrittämättäkään pyrkiä vastatuuleen.

Meistä jokainen tarvitsee välillä höyhenen kevyttä suojaa kun elämän tuulet vihmovat. Ja sitä keveyden tunnetta kun leijuu myötätuulessa!

Kuin pisteenä i:n päälle, sijaitsee Hyvän toimitila entisessä Höyhensaaren tilassa Rauhankadulla, joka on aikoinaan toiminut synnytyssairaalana. Toivon sydämestäni, että myös Hyvässä syntyy uutta: Uusia ahaa elämyksiä joka vievät sinua ja minua elämässä eteenpäin, uusiin myötätuuliin.

Teen työtäni ammattisydämellisesti, luottamuksesta siihen, että yhdessä asioita työstäen avaimet ratkaisuihin löytyy sisältäsi.

Autan avaamaan kanssasi solmuja mitä matkanvarrellesi on tullut. ”Todelliset ongelmat ovat ratkaistavissa vain kuvitellut ovat ylitsepääsemättömiä”.

Elämä on liian lyhyt siihen, että jää murehtimaan mennyttä tai ajattelee, että en pysty, en voi, mahdotonta…

Menneessä kannattaa käväistä, tehdä sopu sen kanssa ja sen jälkeen suunnata katse tähän päivään ja tulevaan. Meillä on paljon enemmän mahdollisuuksia kun mitä äkkiseltään osaamme  ajatellakaan.

Minulla ja sinulla on mahdollisuus kirjoittaa uusi käsikirjoitus omaan elämään. Käsikirjoitus kannattaa ajatella parhaaksi mahdolliseksi – elämässä ei ole kenraaliharjoitusta.