Kiitos, että latasit Minna Tervamäen Pikarentoutus-äänitteen!

Lähetimme sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset kuuntelemaan äänitteen välittömästi. Jos viestiä ei näy, tarkistathan myös roskapostikansion sekä muut välilehdet.

 

Haluaisitko varmistaa, että rentous kulkee mukanasi arjessa?

 

Tule mukaan Hyvinvointi-iltaan 22.8.2018 oppimaan kuinka rentoutuminen on mahdollista aina silloin kuin haluat – myös arjen kiireen keskellä!

 

Hyvinvointi-illassa käymme läpi muun muassa:

  • Mitä irtipäästäminen tarkoittaa ja miksi se on elintärkeää?
  • Miksi rentoutumiseen ja vapaa-aikaan kannattaa varata riittävästi aikaa?

Illassa mukana on hyvinvointivalmentaja ja tähtitanssija Minna Tervamäki, joka ohjaa illan aikana syventävän rentoutusharjoituksen sekä avaavia kehonharjoitteita. Liikkeet sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta.

 

Tämä Hyvinvointi-ilta sopii sinulle, jos…

  • Koet rentoutumisen olevan haastavaa tai et löydä sille riittävästi aikaa, mutta haluat oppia rentoutumaan enemmän.
  • Haluat saada energiaa rentoutumisen avulla.
  • Kaipaat omaa aikaa arjen kiireen keskellä.
  • Olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja haluat kehittää itseäsi.

 

Illasta saat konkreettisia vinkkejä ja harjoitteita omaan arkeen vietäväksi, joiden avulla lähdet jälleen mieli virkeänä arjen haasteita kohti!

Tule mukaan Elämäsi Kuntoon -hyvinvointi-iltaan keskiviikkona 22.8.2018 klo 17:30-20:00 Helsinkiin!

Sinut ohjataan Uskalla Innostua -verkkokauppaan lipunostoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

USEIMMIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

Onko tästä iltatilaisuudesta hyötyä minulle?

Jokaisella ihmisellä on vaihtuvia elämäntilanteita ja muutoksia, joihin on hyvä varautua. Hyvinvointi-illoissamme on mukana valmentajia, jotka antavat sinulle konkreettisia vinkkejä arkeen vietäväksi. Kun poimit illan aikana edes yhden konkreettisen asian, jonka otat mukaan arkeesi ja laitat sen käytäntöön, kiität itseäsi myöhemmin. Oivalluksen ei tarvitse olla iso, joskus pienimmät asiat vievät meitä eniten eteenpäin.

 

Miten yksi valmennus voi vaikuttaa elämääni?

Välittömästi! Saat jokaisesta Hyvinvointi-illastamme konkreettisia vinkkejä, jotka voit laittaa käytäntöön omassa arjessasi samantien. Kun laitat yhden oppimasi asian tai uuden näkökulman käytäntöön, elämäsi muuttuu välittömästi positiivisempaan suuntaan. Suosittelemme nappaamaan jokaisesta illasta yhden asian, jonka viet käytäntöön!

 

Miksi vain 34 euroa? Mikä juoni tässä oikein on?

Tässä ei ole juonta. On 2 syytä sille, miksi Hyvinvointi-iltamme on vain 34 euroa.

1. 34 euroa on sellainen hinta, että sitä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa… Jos viet edes yhden konkreettisen opin käytäntöön ja tulevaisuutesi muuttuu sen myötä paremmaksi, 34 euroa on siitä pieni summa.

2. Pieni hinta poistaa renkaanpotkijat. Emme voi auttaa ihmisiä, jotka eivät ota apua vastaan. Meidän kokemuksemme mukaan ihmiset, jotka eivät ole halukkaita maksamaan edes 34 euroa oman hyvinvointinsa parantamiseksi, eivät ole vielä valmiita menemään seuraavalle tasolle. Kun maksat pienen summan, olet tehnyt alitajuisen päätöksen oppia valmennuksen sisällön. Jos tämä valmennus olisi ilmainen, et ottaisi asiaa vakavasti.

Ei pikkupränttiä… Ei toistuvaa laskutusta… Ei mitään omituisuuksia. Vain 34€ tänään ja siinä se.

 

Sinut ohjataan Uskalla Innostua -verkkokauppaan lipunostoon.