Kiitos, kun ostit lipun Elämäsi Kuntoon Hyvinvointi-iltaan!

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen joka toimii valmennuslippunasi.

Jos vahvistusta ei näy, tarkistathan myös roskapostikansion. Emme lähetä erillistä lippua.
Saat lunastettua lippusi valmennuksen rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella.

Jos ostit useita lippuja, pyydämme ilmoittamaan asiakaspalveluumme tois(t)en osallistujien tiedot (nimi, puhelin, sähköposti), jotta rekisteröinti sujuu tapahtumaan tullessa sujuvasti ja lähetämme myös hänelle vahvistuksen ja lisätietoja tapahtumasta. Voit ilmoittaa tiedot asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu(a)10times.fi

Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen asiakaspalvelu(a)10times.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti). Lippuehtomme löydät täältä.

 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää valmennukseen liittyen, voit lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu(a)10times.fi, niin autamme sinua!

 

 

Nähdään Hyvinvointi-illassa!