Johanna Olsson

Elämäsi kuntoon ohjelma on monipuolinen hyvinvointihjelma. Minulle valmentajana merkityksellistä on se, että valmennukset ovat ratkaisukeskeisiä, osallistavia ja voimaannuttavia. Tavoitteeni on, että harjoitusten avulla tapahtuu oivalluksia ja muutosta, joka näkyy arjessa.

Olen jo yli 20 vuotta työskennellyt henkilöstön kehittämisen ja hyvinvoinnin parissa, ollut tukemassa henkilöstöä kohti kasvua. Olen toiminut ennen yritysvalmentajaksi siirtymistä 8 vuotta henkilöstöjohtajana ja ollut johtoryhmän jäsenenä luomassa strategiaa, jonka aikana yritys kasvoi 60 henkilön yrityksestä 600 henkilön yritykseksi. Intohimoni on valmentaa henkilökuntaa kohti työn imua, joka on energisyyttä, innostuneisuutta ja ylpeyttä omasta työstä. Ihmisten energisyys näkyy yrityksessä ulospäin ja hyvinvointi näkyy yrityksen tuloksessa.

Ihmisissä on yrityksen voima. Innostumisen tunne tarttuu ja jakaminen sekä toisista välittäminen alkaa usein siitä, että huolehtii omasta hyvinvoinnista. Pienillä askelilla voi saada aikaan isoja muutoksia omassa elämässä. Olen innoissani ja kiitollinen aina saadessani olla mukana kokemassa hetkiä, kun ihmiset lähtevät matkalle kohti parasta omaa itseään.

Olen NLP Trainer eli NLP kouluttaja ja valmentaja. Lisäksi olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja, lukenut työ-ja organisaatiopsykologiaa, fysioterapeutti ja joogaopettaja.