Energisoiva ja ratkaisukeskeinen työyhteisö -keskusteluilta 7.9.2016

Elämäsi Kuntoon ja Lyhytterapiainstituutti kutsuvat sinut keskustelemaan psykiatrian erikoislääkärin Ben Furmanin johdolla siitä, miten mm. pidetään huoli siitä, että ihmiset kokevat työssään työniloa? Miten motivaatiota vahvistetaan ja miten se pidetään korkeana? Miten ongelmista keskustellaan rakentavalla tavalla?

Ilmoittaudu heti mukaan maksuttomaan tilaisuuteen.

Ratkaisukeskeinen työyhteisö ja kuinka se tehdään on työyhteisöille kehitetty valmennuskokonaisuus, jossa työntekijät oppivat hauskojen ja valaisevien harjoitusten avulla kuusi keskeistä yhteistyötaitoa. Näiden taitojen hallitseminen takaa, että työpaikalle syntyy hyvä yhteishenki sekä innostava ja motivoiva työilmapiiri. 

Ratkaisukeskeinen työyhteisö -valmennuskokonaisuus on osa yritysten henkilöstötuottavuuden parantamiseen tähtäävää Elämäsi Kuntoon -hyvinvoinnin harjoitusohjelmaa.

7.9.2016 klo 17-19

Paikkana Lyhytterapiainstituutti, Haapalahdenkatu 1, 00300 Helsinki. Tilaisuus on maksuton, mutta sinun pitää ilmoittautua, koska paikkoja on rajallisesti. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Tervetuloa!

Ilmoittaudu